16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 17 лютого 2022

    В Україні дітей віком від 12 до 17 років вакцинують проти COVID-19 за спрощеною процедурою. Раніше потрібно було надавати довідку про рутинні щеплення, тепер же для вакцинування проти коронавірусної хвороби батькам достатньо просто звернутися до будь-якого пункту чи центру щеплення. Їхні адреси можна знайти на vaccination.covid19.gov.ua/list або дізнатися за тел. 0 800 60 20 19. Важливо! Для щеплення дітей віком 12 — 13 років обов’язковою є підписана батьками або опікунами Інформована згода та оцінка стану здоров'я (форма N 063-2/о). Перед вакцинацією лікар зобов’язаний видати цей документ для заповнення.

    Інформуємо населення району про правила безпеки населення при надзвичайних ситуаціях: загрозі ураження стрілецькою зброєю, загрозі бойових дій, повітряній небезпеці, загрозі масових заворушень. Аби дізнатись детальніше, скористайтесь посібником для самостійного вивчення населенням «Захист і самопоміч у надзвичайних ситуаціях».

    Голова райдержадміністрації Юрій Лобач ініціював серед працівників РДА збір коштів на потреби системи територіальної оборони району в розмірі одноденного заробітку. До цієї ініціативи долучаються його заступники, керівник апарату, державні службовці усіх управлінь та відділів. «Перед лицем воєнної агресії ми повинні насамперед подбати про тих, хто зголосився вступити до лав батальйону ТрО та на місцях захищати наші родини, домівки, установи та підприємства, об’єкти критичної інфраструктури у селах, селищах і містах. Нині триває формування штабу тероборони, укомплектування батальйону ТрО резервістами. Цій новій для держави структурі потрібна наша допомога. Закликаю керівників територіальних громад, закладів, підприємств та організацій району також долучитись до всебічної  підтримки територіальної оборони, яка повинна стати надійною основою національного спротиву у випадку загрози нашій незалежності та суверенітету», - наголосив Юрій Лобач.

    16 лютого голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів засідання районної комісії ТЕБ та НС, в ході якого були розглянути питання налагодження систем оповіщення населення у випадку надзвичайних ситуацій та поширення інформації серед мешканців району щодо наявності і готовності до використання захисних споруд.

    З обласного бюджету на територіальну оборону Волині виділено 2 мільйони 660 тисяч гривень. Ініціював проведення позачергової сесії та виділення коштів голова обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко. 16 лютого відбулася позачергова сесія Волинської обласної ради, в ході якої депутати підтримали виділення з обласного бюджету 2 мільйони 660 титсяч гривень на потреби сил територіальної оборони області.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua