Версія для друку
Понеділок, 06 листопада 2017 16:52

14 ОМБр повертається додому

Доволі важко знайти на мапі антитерористичної операції населений пункт, де б не брали участь у військових операціях підрозділи 14 окремої механізованої бригади та 1 окремого мотопіхотного батальйону, що входить до складу бригади. Попри доволі молодий вік, її бойовий шлях вже ознаменувався звитяжними подвигами.

Підрозділи бригади показали свою незламність, бойову міць, мужність та звитягу в районі Мар’їнки, Красногорівки, Дебальцевого, Горлівки, Маріуполя, Зайцевого, Новгородського, Станиці Луганської, Щастя, Старого Айдару.

З впевненістю можна сказати, що завдяки військовослужбовцям 14 окремої механізованої бригади мирне життя поступово повертається у ті міста та села Донбасу, де панували хаос, війна, безлад і розруха.

І ось тепер, 14 ОМБр повертаються в пункт постійної дислокації – у місто Володимир-Волинський для відновлення боєздатності та переозброєння на нові зразки техніки. 

Довгоочікувана новина пролунала із уст Президента України 22 жовтня 2017 року, коли він відвідав Донецький напрямок лінії фронту. А уже 1 листопада перші військовослужбовці 14 бригади ступили із потягів на волинську землю. У Володимирі-Волинському та селі Овадне їх зустрічали рідні, близькі та військові побратими.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4167