Версія для друку
П'ятниця, 28 січня 2022 14:57

Відбулась чергова сесія райради

28 січня відбулось засідання восьмої сесії районної ради восьмого скликання, на яке прибули 35 депутатів із 42-х. Провів сесію, до порядку денного якої було внесено 8 питань, голова районної ради Віктор Хиць. Участь у засіданні в якості запрошених взяли керівник апарату РДА Сергій Романюк, начальники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, а представницьку діяльність депутата райради здійснював заступник голови РДА Віктор Фіщук.

В ході засідання районні обранці підтримали депутатські запити своїх колег, прийняли звіт про роботу за минулий рік голови районної ради, ухвалили традиційну щорічну Програму висвітлення діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування засобами масової інформації, заслухали звіт про виконання минулорічного бюджету та внесли зміни до районного бюджету на 2022 рік, надали згоду на прийняття переліку обладнання з власності Оваднівської сільради у комунальну власність райради, а також призначили на посаду директора районного центру підготовки тероборони Ігоря Юхименка, який замінив попереднього керівника – Олега Бойка.

Та найважливішим, визначили депутати, було рішення про перейменування Володимир-Волинського району на Володимирський, що відновлює історичну справедливість. Попри розмаїття думок з цього приводу усі в результаті висловились «за».

Переглядів 5163

Галерея зображень