Версія для друку
Вівторок, 22 березня 2022 14:01

Воєнні нотатки: "русские сдаются!", ще й відразу з технікою

Російський солдат здав нам танк за винагороду! Про це розповів радник Міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів. Як це відбувалось? Вже кілька тижнів в Нацполі ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони регулярно надходять смс як здатись в полон і здати техніку. 

"Кілька днів назад нам зателефонував "Міша". Ми передали інформацію про нього до ГУР МО. Йому визначили місце куди підїхати. Він під'їхав. З дрона переконались, що він сам і це не засада. Після цього спецназівці його затримали. Виявилось, що з екіпажу танку залишився він один, решта втекли додому. Смисла воювати він не бачив. Додому повернутись не міг, оскільки командир сказав, що розстріляє і спише на бойові втрати. Міша розповів, що їсти практично не залишилось, управління військами хаотичне і практично відсутнє. Деморалізація колосальна.

Що з Мішою? Міша отримав дуже комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів по завершенню війни і можливість податись на громадянство. До завершення війни він проживатиме в комфортних умовах з телевізором, телефоном, кухнею і душем.

Отже,  "русские сдаются". Ще й з технікою" - пише Віктор Андрусів.

Переглядів 3537