Версія для друку
Вівторок, 10 січня 2023 15:01

На Волині створили інтерактивну карту для поселення переселенців

Благодійний фонд «Рокада» Волинь , який є виконавчим партнером Управління Верховного комісаріату ООН у справах біженців, створила карту місць масових поселень ВПО та вільних місць для поселення на території Волині: https://bit.ly/3k6SFBH

Зроблена карта є інтерактивною, переселенці за її допомогою можуть дізнатися про контактні телефони шелтеру, подивитися, як виглядає поселення тощо. Телефон для довідок 067 447 0884.

Торік у цих шелтерах були покращені умови проживання: були завезені побутова техніка, ліжка, текстиль (матраци, ковдри, подушки, постіль, рушники та ін.) для створення гідних умов для вимушених переселенців в усіх куточках Волині.

Станом на 10.01.2023 року у шелтерах, якими опікується «Рокада», є близько 500 вільних місць для поселення. Йдеться про 47 прихистків для поселення людей.

Це місця у гуртожитках, готелях, комунальних закладах тощо. Більшість місць знаходиться в територіальних громадах, віддалених від обласного центру. Соціальні працівники благодійного фонду «Рокада» можуть допомогти з перевезенням переселенців та їхніх речей у місцях масових поселень ВПО на Волині.

Карта буде постійно оновлюватися.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, на Волині розмістили 75 993 вимушено-евакуйовані особи.

Допомагаємо разом та перемагаємо!

Переглядів 4737