Версія для друку
Вівторок, 28 лютого 2023 17:53

Портативні зарядні станції для військових

28 лютого портативні джерела живлення, які забезпечуватимуть потреби військових, надійшли до районної військової адміністрації, та відразу ж були передані представникам Держприкордонслужби та інших військових з’єднань. Про це повідоми начальник РВА Юрій Лобач.

«BLUETTI - європейський виробник технологічних рішень в галузі портативних накопичувачів електроенергії, енергетичних систем для автономного забезпечення різноманітних об’єктів з використанням можливостей джерел відновлюваної енергетики. Портативні джерела живлення для району забезпечили власник групи компаній «Володимир-Волинська птахофабрика» Дмитро Добкін та керівник організації «Володимир-Волинська аграрна компанія» Марко Добкін. Пристрої призначені для заряду телефонів, ноутбуків та інших електричних приладів.  Необхідне обладнання уже передали на потреби прикордонників та інших родів військ ЗСУ», - прокоментував подію начальник РВА.

Він висловив щиру вдячність родині Добкіних за соціально відповідальне спрямування бізнесу та постійну фінансову, ресурсну і технічну підтримку української армії.

Переглядів 4197