18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30    
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Аграріями Володимир-Волинського району восени 2015 року закладено потужний фундамент,  а саме посіяно 13 468 га озимих культур. Для отримання високих врожаїв під основний обробіток ґрунту закуплено та внесено 1200 тонн мінеральних добрив, проведено посів озимих в оптимальні агротехнічні строки. На весні 2016 року проведено догляд за посівами озимого клину, а саме закуплено та внесено 2000 тонн мінеральних добрив в якості підживлення, оброблено посіви від бур’янів, захищено від шкідників та хвороб в межах допустимого економічного порогу шкодочинності. Саме це дало можливість зібрати 72,4 тис тонн ранніх зернових та зернобобових культур (у минулому році зібрано – 62,6 тис. тонн, при середній урожайності 55,5 ц/га), та в черговий раз отримали найвищу урожайність в області. Крім того ТзОВ «П’ятидні» Діброва Валерій Григорович отримав урожайність озимої пшениці – 82,0 ц/га, ФГ «Євгена Шелепіни» - 79 ц/га, ФГ «Литвина» - 80 ц/га, ФГ «Соснина –М» - 81 ц/га.

    19 вересня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у відеоселекторній нараді під головуванням голови облдержадміністрації Гунчика В.П. На розгляд виносилися питання про результати участі голови обласної державної адміністрації у заході із представлення напрямів надання міжнародної підтримки процесам децентралізації в Україні під головуванням Прем'єр-міністра України та за участю Комісара ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення, про початок нового 2016-2017 навчального року в області, зокрема у професійно-технічних та вищих навчальних закладах, а також про здійснення додаткових заходів для забезпечення населення області житловими субсидіями. Були поставлені завдання голови облдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань житєдіяльності області на поточний тиждень.

    Піід час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася 19 вересня було розглянуто питання про рівень заробітної плати в галузі агропромислового комплексу районуВ ході наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району окреслили основні завдання над якими треба працювати протягом тижня, що почався. Крім того, головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua