19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28          
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Все частіше в засобах масової інформації з’являються матеріали з недостовірною інформацією. Відтак, сьогодні, 27 лютого 2017 року, під час оперативної наради голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик звернувся до представників ЗМІ.

    Як зауважив Володимира Петрович, він позитивно ставиться до будь-якої інформації, яка йде в ЗМІ, щодо діяльності виконавчої гілки влади. Окрім того, завжди намагається реагує на критичні зауваження. Однак, негативно відноситься до того, що деякі ЗМІ спотворюють інформацію.

    Як анонсували раніше, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, 24 лютого 2017 року провів робочу зустріч із членами ППО ВППС «Захист праці» на ДП Шахта №1 «Нововолинська» та головою профспілкової організації Володимиром Власюком, аби обговорити про наболіле та спільно напрацювати механізми вирішення існуючих проблем.

    Сьогодні, 27 лютого 2017 року, оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика розпочалась з приємних новин.

    Зокрема, Указом Президента України за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, активну громадську та волонтерську діяльність нагороджено орденом «За мужність» III ступеня Павла Марчука – учасника Революції Гідності, жителя с.Дерно Ківерцівського району.

    Основними питаннями, які виносились сьогодні на нараду у голови обласної державної адміністрації стосувалися пропозицій щодо внесення змін до обласного бюджету в частині розподілу вільних залишків, реформи у галузі профтехосвіти та роботи комісії, що здійснює контроль за несанкціонованим продажем підакцизних товарів.

    Понеділок, 27 лютого 2017 09:28

    Щопонеділкова оперативна нарада

    Традиційно тиждень у райдержадміністрації розпочався із оперативної наради за участю голови РДА Наталії Василець та керівників структурних підрозділів, на якій обговорили план заходів на поточний тиждень.

    Досить актуальними у період танення снігу є локальні підтоплення, тому Наталія  Володимирівна поцікавилась, який щодо цього у нас стан справ. За словами завідувача сектору з питань цивільного захисту Юрія Ліщука, даної загрози на сьогодні для жителів немає.

    У зв'язку з цим, було дано розпорядження проводити постійний моніторинг стану паводків на території Володимир-Волинського району.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua