16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 22 березня 2022

    Відповідно до наказу начальника Волинської обласної військової адміністрації від 22 березня 2022 року №53 у області змінений період комендантської години. Відтепер обмеження на пересування громадян з метою забезпечення правового режиму воєнного стану поширюються на час із 23.00 до 06.00 години. 

    Відучора розпочалися виплати 6500 грн єПідтримки, їх отримали майже 500 тисяч українців. Першими отримають кошти єПідтримки ті, хто у перший день подав заявку в Дії. Від запуску послуги ми вже отримали майже 4 млн заявок на єПідтримку. Програма розрахована на людей із населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.

    З початку повномасштабної війни слідчі поліції відкрили понад 220 кримінальних проваджень за майнові злочини З 24 лютого по 6 березня слідчі підрозділів поліції розпочали досудове розслідування за 55 фактами вчинення майнових злочинів в умовах воєнного стану. Починаючи із 7 березня, після набрання чинності Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за мародерство», розпочато досудове розслідування ще за 126 фактами крадіжок майна, 17 – грабежів, 24 – розбої, вчинених в умовах воєнного стану.

    Російський солдат здав нам танк за винагороду! Про це розповів радник Міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів. Як це відбувалось? Вже кілька тижнів в Нацполі ідентифікували телефони, якими користуються росіяни. Це українські номери. На ці телефони регулярно надходять смс як здатись в полон і здати техніку. Кілька днів тому зателефонував "Міша", який вирішив здатись разом із танком, в якому залишився один...(фото реальне).

    З моменту оголошення воєнного стану в Україні, мешканці всіх населених пунктів Волині вийшли облаштовувати оборону своїх міст і сіл. Разом з тим, сьогодні важливо пам’ятати: кількість блок-постів достатня, їх пріоритетність узгоджена з військовими та військовою адміністрацією; всі інші блок-пости, які подекуди ще наявні в області, не впливають на обороноздатність області; здійснювати огляд в умовах воєнного часу мають право лише представники силових структур; зйомка фото і відео на блок-постах заборонена.

    Щоб боротися з російською загрозою, Європейському Союзу не обов’язково брати до рук зброю – потрібно вступати в бій на дипломатичному та економічному фронтах. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю світовим мовникам. На його переконання, європейські лідери мають демонструвати готовність боротися з РФ. 

    22 березня основна увага зосереджена на евакуації мешканців Маріуполя, постраждалого внаслідок російського вторгнення. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. Для виїзду людей із Маріуполя до Запоріжжя сьогодні працюватиме три маршрути.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua