17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 09 листопада 2021

    У «Локачинському центрі первинної медико-санітарної допомоги» від коронавірусу двома дозами вакцинували 2344 осіб. Про це ІА Район.Локачі дізналося у НСЗУ.Це 20,58 % людей. Однією дозою вакцинувалися 3 057 людей, це 26,82 %.  

    Голова райдержадміністрації Юрій Лобач зустрівся із представниками церков та конфесій району, щоб обговорити питання карантинних обмежень, які вступили в дію у зв’язку з провадженням на Волині «червоної» зони. Загалом розмова носила характер діалогу, в ході якого кожен міг висловити власну позицію та поділитись досвідом. А в підсумку учасники зустрічі напрацювали ряд спільних рішень з метою запобігання поширення епідемії коронавірусу.

    COVID-сертифікат - це захищений документ у телефоні, на папері чи на іншому носії, який можна завантажити через Портал електронних послуг Дія або в мобільному додатку “Дія”. Його можна сформувати після отримання однієї або двох доз вакцини. Посилання на Дію тут: https://diia.gov.ua/services/covid19-sertifikat-pro-vakcinaciyu?fbclid=IwAR16cm8ITvxAwTvPJ8Ajw1ceFE-ywZ5u5BkwlhvnFrdsu0MoB_d52cuqp88

    9 листопада до виконання посадових обов’язків заступниці начальника відділу управління персоналом та організаційної роботи приступила Людмила Лазаренко-Штикало, яка пройшла відповідний конкурс на заміщення посади держслужби та спецперевірку. Представив її колективу голова РДА Юрій Лобач.

    9 листопада, у день української писемності та мови, працівники районної державної адміністрації взяли участь у XXI диктанті національної єдності.  Цьогоріч текст читав автор – письменник Юрій Андрухович. Після диктанту зізнався, що оприлюднив читачам початок своєї нової книги. Перевірити правильність написання можна буде наступного дня, коли в інтернеті з’явиться авторський текст. Власне, участь у диктанті, який об’єднав десятки тисяч українців в усьому світі, - це вияв пошани до української мови, ще один привід до національного єднання.

    Вівторок, 09 листопада 2021 09:13

    Зі святом працівників культури!

    З нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва голова райдержадміністрації Юрій Лобач вручив грамоту районної влади провідній спеціалістці відділу гуманітарної політики РДА Галині Руденчук за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури району. Він побажав Галині Сергіївні подальших звершень та наснаги до творчої праці.

    Шановні працівники культури тa майстри народного мистецтва! Щиросердно вітаю вас з професійним святом. Національна культура має давнє коріння, її цінності неповторні. Українцям є чим пишатися, а культурне різноманіття й можливості творчого потенціалу нашої держави практично невичерпні.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua