Версія для друку
П'ятниця, 22 грудня 2017 10:06

Кращі енергетики району відзначені Почесними грамотами голови райдержадміністрації

Професійне свято енергетиків має давні і славні традиції, адже було впроваджено ще у другій половині минулого століття. Тож і сьогодні, 22 грудня 2017 року, працівники цієї галузі не залишились поза увагою. Із самого ранку інженери, інспектори, електромонтери, машиністи  Володимир-Волинської філії ПрАТ «Волиньобленерго» приймають привітання.

- Завдяки вам працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, соціальна сфера. Ви створюєте світло і затишок у школах та дитячих садках, у лікарнях та установах, у кожній оселі. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.  Тож у день професійного свята бажаю вам безаварійної роботи, міцного здоров’я, невичерпної енергії, професійних успіхів, впевненості у завтрашньому дні. Нехай життя кожного буде наповнене енергією світла, тепла та доброти. Надійною опорою завжди і всюди залишаються сім’я, рідні та друзі, - зазначила у вітальному слові голова облдержадміністрації Наталія Василець.

Опісля, за сумлінну та багаторічну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до посадових обов'язків, особистий внесок у розвиток електроенергетичної галузі та з нагоди професійного свята Почесними грамотами були нагороджені кращі енергетики району:

- Остап’юк Володимир Григорович – інспектор Володимир-Волинської філії ПрАТ «Волиньобленерго»;

- Вега Михайло Богданович – електромонтер з експлуатації розподільчих мереж Володимир-Волинської філії ПрАТ «Волиньобленерго»;

- Муц Руслан Володимирович – машиніст ГМіт Володимир-Волинської філії ПрАТ «Волиньобленерго».

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4212

Галерея зображень